Yups en dan is het dinsdag 6 februari. Bluesworld in Hedon Zwolle staat op de agenda. Vooraf hadden we al van veel muzikale vrienden gehoord dat we vooral moesten genieten met een grote G, want het feestje is zo voorbij....
 
Al bij binnenkomst merkten wij dat we in een zeer warm nest terecht waren gekomen en werden enthousiast ontvangen door Tonio en de technische mensen van de avond.. Na de opbouw, soundcheck en de uitgebreide maaltijd zochten we toch naar een negatief puntje van de avond, ja het regende dus de opkomst zou wel minimaal zijn vanavond.
 
Toen we voor showtime backstage stonden en toch ffe stiekem de zaal in keken bleek ook dat punt weg gestreept kon worden. Een volle zaal stond maar op één ding te wachten, een fijne blues-rock avond met Po' Maddy!! Wat er precies tussen Jessica en Am I The One is gebeurd weten we niet exact, maar de 2 uur dat we gespeeld hebben waren zo voorbij! Al met al een enorm enorm enorm gave avond gehad!!
 
Tonio,team en Hedon Zwolle een diepe buiging voor deze ervaring, Marchel, Silfan, Franck, en Martijn echt enorm bedankt voor de gave foto's! Ook iedereen bedankt voor het sturen van de filmpjes!
 
It was a blast en tot de volgende keer!

Logo Po Maddy

© 2024 Po' Maddy Bluesband

  

Ontwerp en realisatie: Masters of Media