Gerco

Ik ben Gerco Klinge en drum sinds m’n 4e jaar, en vanaf mijn 14e actief in bandjes. Eerst de schoolband en vanaf mijn 17e zat ik in een metalband daarna heb ik via rock, pop, Nederlandstalig, blues/rock het blues virus echt te pakken gekregen.

Mattie Jan was al een tijdje met siësta omdat hij met z’n band gestopt was maar het begon toch weer te kriebelen, dus hebben we in 2015 blues bothers (later Po’ Maddy) opgericht. Na een paar optredens bloede ons project dood tot 2018, we kwamen elkaar weer eens tegen en 2 weken later stonden we in de oefenruimte. Po’ Maddy 2.0 was geboren! De gedrevenheid, het plezier,de energie maar zeker het samenspelen met deze gave mensen maakt het voor mij elke keer weer een feest om met onze band te spelen!

Doordat ik nog maar een paar jaar drummer ben is mijn gear niet zo heel uitgebreid, Haha.. grapje nee ben rijkelijk bedeeld en net als de rest van de band een behoorlijke verzamelaar. Zo heb ik een tijdje geleden m’n eerste drumkitje, een Beverly gold sparkle terug kunnen kopen, dit jazzkitje uit de jaren 60 is behoorlijk zeldzaam aan het worden en zeker belangrijk voor mij.. verder heb ik o.a. een Yamaha kit, 2 ludwig kits en voor Po’ Maddy gebruik ik een Gretsch in de maten 26,14,16,18. De bekkenset die alles afmaakt is de Paiste 2002 serie!

Wil je dit alles en de rest van m’n maatjes eens horen dan zal ik zeker zeggen kom naar een optreden van ons! It’s all About the blues!!

Logo Po Maddy

© 2024 Po' Maddy Bluesband

  

Ontwerp en realisatie: Masters of Media